Vårt sortiment

I butiken får vi leveranser varje vardag – två dagar i veckan fyller vi på med kolonial, färskvaror och färskt bröd. Arlabilen levererar mejeri måndag, onsdag och fredag och grönsaker kommer på tisdagar och fredagar. Utöver det har vi även leverans av tobak, glass, blommor samt eko-varor och specialvaror från några av våra mindre leverantörer (tex Alverbäcks blommor, Finnerödja och Biofood).

Vår ambition är att alltid ha en välfylld och spännande grönsaksdisk med både konventionellt och ekologiskt odlade grönsaker och frukter. Vi varierar såklart efter säsong och föredrar oftast det som är svenskodlat.

I färskkylen har vi alltid ett utbud av färskt kött, och vi är måna om att i första hand välja svenskt kött, alternativt kött från kontrollerade leverantörer. Vi har även ett urval av ostar, både för frukostmackan och ostbrickan. Till stora mathelger fyller vi upp kylarna med våra egna tillverkade produkter, alltifrån egen inlagd sill till butiksgjorda såser och röror och pajer.

 

Vi jobbar hela tiden med vårt sortiment, prata gärna med oss om du har önskemål eller synpunkter. Vi utökar sortimentet utifrån efterfrågan och just nu har vi tex stor efterfrågan och åtgång på ekologiska varor!

One thought on “Vårt sortiment

  1. Hej! Hjärtligt välkomna till Adelsö (på heltid 😉 Hoppas verkligen att ni kommer få en bra start så vi får ha er kvar.
    Jag har ett önskemål! Skulle verkligen önska att det gick att returnera pantburkar och petflaskor hos er. Nu samlar man på sig i stora mängder och åker till de stora butikerna. Vet inte om det är lönsamt för er att ha det men vill i varje fall framföra vårt önskemål. Kanske gynnar det er också? I varje fall skulle jag handla för de returer jag lämnar. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *