Välkomna till butiken!

Vi är anslutna till Handlar’n och har öppet 7 dagar i veckan, vanliga vardagar mellan 10-19 och helger 10-15. Håll dig uppdaterad om erbjudanden i butiken och förändrade öppettider genom att följa oss på Facebook.

JUL 2018
Söndag den 23/12 håller vi extraöppet 10-17

JULAFTON STÄNGT
JULDAGEN STÄNGT
Annandag Jul 10-15

NYÅRSAFTSON 10-15
NYÅRSDAGEN STÄNGT

Kom ihåg att vi inte får lämna ut varor från Systembolaget på söndagar.

 

Vi är ombud för Svenska Spel och det går bra att hämta ut receptbelagda läkemedel i butiken. Det går också att köpa receptfria läkemedel och vi kan hjälpa er med påfyllning av telefonkort.

Nu kan du också hämta ut dina varor från Systembolaget i vår butik! Utlämning sker måndag-fredag 10-19 och lördag 10-15. Enligt lag får vi inte lämna ut på söndagar eller röda dagar.

Du beställer dina varor genom Systembolagets webbtjänst. Den hittar du här. När varorna finns att hämta hos oss får du ett sms eller mail. Vill du ha hjälp så kom in till oss så visar vi hur man gör!

Kom ihåg att du endast får hämta ut varor med giltig legitimation och att samtliga i ditt ev. sällskap måste ha fyllt 20 år för att vi ska få lämna ut varor.

 

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är förstås att titta förbi i butiken. Annars når du oss på Facebook eller mail:

marja@adelsobutik.se eller martin@adelsobutik.se

 

Eller på telefon 08-560 514 00

Vi hörs!

 

Karta till butiken hittar du här

Vår adress är Hovgården 9
17892 Adelsö

2 thoughts on “Välkomna till butiken!

  1. Välkomna till Adelsö! Det är väldigt roligt att butiken lever vidare! Och vi ser verkligen emot att prova er lagade mat framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *