Vårt sortiment

Sortimentet i butiken varierar utifrån årstid och efterfrågan. Vår inköpsstrategi är att vi tar in allt det vi själva vill kunna handla, samt att i så stor utsträckning som möjligt lyssna på våra kunders önskemål. Så tveka inte att fråga oss om du saknar något!

Vår största leverantör heter Axfood och vi ingår i butikskonceptet ”Handlar’n”. Vårt utbud är minst sagt begränsat, men vi jobbar även med mindre leverantörer för att kunna tillgodose ett önskat sortiment.

Några av våra leverantörer:
Biofood
Itigo
Martin Servera
Salmantinos
Saba Fruit
Alverbäcks
Friends of Adams
Skogsbackens Ost
Winjas Grosshandel
StarTrading
Nelsons

Vi är ombud för Apoteket så du kan enkelt och smidigt få din receptbelagda medicin skickad ut till oss. Gå in på www.apoteket.se för att se hur du gör. I butiken har vi även ett litet sortiment av receptfria läkemedel. Via apoteket har du möjlighet att även beställa ut receptfria läkemedel till vår butik, helt kostnadsfritt.

Du kan även få dina systembolagsvaror skickade till butiken, även det helt utan kostnad. Du går in på bolagets webb och väljer Adelsö Butik som utlämningsställe. Tycker du att det är svårt så hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Om du beställer från bolagets ordinarie sortiment innan kl 13 på onsdagen har du dina varor i butiken på fredagen samma vecka.

Kom ihåg att vi inte får lämna ut systembolagsvaror på söndagar eller andra röda dagar, samt att du måste kunna legitimera dig när du hämtar din beställning. Vi får enligt lag inte lämna ut om vi misstänker langning eller om vi uppfattar att den som hämtar är alkoholpåverkad.

Vi är även ombud för Svenska Spel. 18-års gräns gäller för allt dobbel och spel.

I samband med att vi tog över butiken gjorde vi en upprustning i lokalerna; vi bytte takarmatur, piffade till vår kassadisk, målade om och investerade i köldridåer till kylarna. En del av kostnaden för denna upprustning har vi fått bidrag för från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Här kan du läsa mer om programmet för landsbygdsutveckling.